top of page
Tryckpunkt massage 1

Ansikte, Hand & Fot

När du behöver komma ner i varv och slappna av på kort tid så kan du välja en ansikts-, hand- eller fotmassage.

Du kan även få en längre stunds avkoppling men utan massage på övriga kroppen. Säg till så anpassar vi behandlingen så den passar dig.

Therapy Room

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage är egentligen inte massage, utan snarare en behandlingsmetod där man genom speciella grepp lossar på förtätad bindväv.

Vid muskelspänningar, smärta, ärrvävnad efter skada eller operation kan det vara lämpligt med bindvävsbehandling.
Med speciella grepp löser man upp den förtätade bindväven genom att töja och stretcha hud och underliggande bindväv.

IMG_1821_edited.jpg

Chokladmassage

Chokladmassage är en djupavslappnande, mjuk, väldoftande behandling där du masseras med en chokladolja gjord av bla 72% choklad från den förnäma criollobönan.
 

Behandlingen tar ca 60-70 minuter och efteråt  kommer du med största sannolikhet att känna dig djupt avslappnad, harmonisk och glad. Huden doftar gott och du mår extra bra av antioxidanterna i chokladen.

Naturligtvis bjuds du på lyxig choklad efter behandlingen.

Zen Combo

Lymfdränage

Manuell lymfdränage är en mjuk form av behandling som får kroppen att slappna av, man hjälper till att föra lymfvätskan till tömningspunkter. Slaggprodukterna förs ut från kroppen via andningen, huden, njurar och tarm.


Manuell lymfdränage har god effekt på  olika smärttillstånd, fibromyalgi, reumatiska besvär, stress, svullnader i kroppen, ödem efter bröstcanceroperation mm.

Rygg massage

Klassisk massage

Är främst en muskelbehandling som syftar till att ta bort spänningar och muskelknutar, att göra spända muskler mjuka och avslappnade.

Klassisk massage kan förebygga skador, förkorta läkningsprocesser vara både avslappnande och uppiggande.
Det är en missuppfattning att massage ska göra ont, det får göra ”sköntont” men aldrig smärta! Då spänner kroppen sig i försvar istället för att slappna av.

 

 


 

bottom of page